Nemox Gelatissimo Exclusive

En glassmaskin för större produktion av glass – eller för dig som har extra bråttom. Den kostar mer och levererar mer.

Nemox Gelatissimo Exclusive är en så kallad självfrysande glassmaskin. Det betyder att glassen fryses med hjälp av den inbyggda kompressorn. Den stora fördelen är därmed att glass kan tillverkas när som helst och dessutom mycket snabbt. Här har du glassen klar på ca 30 minuter.

Detta är en glassmaskin som är tillverkad för att användas i butiker och vid industriell framställning av glass i mindre mängder. Därmed har man även en helt annan kvalité än hos konsumentmodeller.

Skålen rymmer 1,7 liter vilket gör att ca 1,5 liter glass tillverkas per omgång. Skålen är, som på många glassmaskiner med kompressor, löstagbar vilket innebär att den lätt kan tas ur maskinen och direkt ställas in i frysen eller för servering.

Bästa premiummodell av Test.se

I en stor sammanställning av olika tester på glassmaskiner, på Test.se, utses Nemox Gelatissimo Exclusive till bästa glassmaskinen i premiumklassen. Med ett pris på ca 3 500 kr kanske många vardagskonsumenter drar sig för att köpa modellen. Men samtidigt ges funktioner och kvalité som de billigare maskinerna inte är i närheten av. Utöver att komma etta på Test.se har modellen även vunnit ett test på Aftonbladet samt kommit trea hos Smartson.

Även på den danska gourmetbloggen Gastromand.dk har glassmaskinen nämnts som en rekommenderad maskin för de som ställer höga krav.

Det som framförallt beröms är att glassen fryses på ett effektivt sätt och därmed är klar på redan inom 30 minuter. Dessutom påpekade Aftonbladet att modellen är ”superenkel” att använda. Den nackdel som nämns i testerna är dess storlek då den väger drygt 13 kg.

Varför välja Nemox Gelatissimo Exlusive?

  • Bästa premiumval (Test.se, Aftonbladet)
  • Tillverka 1,5 liter glass per gång
  • En av de snabbaste modellerna – enbart 20-30 minuter

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *