Krups GVS1

Om man bortser från proffsmodeller med priser på minst 2000 kr så kom Krups GVS1 på bästa placering i ett test när Aftonbladet ställde 7 olika glassmaskiner mot varandra. Det visar även på vilken nivå som Krups GVS1 ligger. Det är inte en proffsmodell – men en av de allra bästa konsumentmodellerna.

Den är enkel att använda och får beröm för att ge hög kvalité på glassen. En fördel är att locket är genomskinligt så man kan kontrollera hur tillverkningen går. Dessutom finns öppning i locket som gör att fler ingredienser kan tillsättas även under omrörning. Glassbehållaren är på 1,6 liter vilket motsvarar ca 1 liter färdig glass per tillfälle.

Däremot krävs en del planering innan tillverkningen kan starta. Skålen, som glassen blandas i, måste vara i frysen i minst fem timmar innan man kan påbörja tillverkning. Har du plats i frysen finns därmed en fördel att ha skålen där jämt vilket innebär att du får glassen tillverkad snabbt när så önskas.

Bästa budgetval av Test.se

Krups GVS1 får riktigt bra betyg i tester av Göteborgsposten (2:a), ICA-kuriren (2:a) samt Aftonbladet (3a). Tack vare goda recensioner från fler olika håll har Test.se valt att rekommendera den som bästa budgetmodell av glassmaskin.

Hos Aftonbladet får modellen bäst betyg bland de i mellannivån (under 1000 kr). Detta tack vare god smak och generellt gott resultat. Hos ICA-kuriren ges 5/5 i poäng till glassmaskinen. En nackdel som nämns är priset (vilket beror på att enbart billigare modeller jämfördes)

Varför välja Krups GVS1?

  • Goda recensioner i flera tester
  • Bästa Budgetval enligt Test.se
  • Enkel att använda

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *