Delong ICK 6000

Glassmaskin som rekommenderats av flera tyska magasin samt Glassakademin.se. En stor och kraftfull maskin som skapar god glass inom 30 – 40 minuter.

Delong är ett märke som förknippas med hög kvalité och en klassisk design. Det gäller även för deras glassmaskin Delong ICK 6000. En maskin som med inbyggd kompressor som kan skapa väldigt god glass på kort tid.

Glasskålen innehåller 1,2 liter vilket innebär ca 700 gram glass per omgång. I likhet med andra prisbelönta glassmaskiner från Delong kan delarna diskas i diskmaskin, skålen är möjlig att ta bort och med en unik blandare skapas effektiv omrörning vid tillverkning.

En stor fördel är att glassen är klar inom 20 – 40 minuter. Tack vare kompressorn behövs inte heller några frysblock. Lägg i ingredienserna och välj om du vill göra glass, sorbet eller frozen yoghurt. Otroligt enkelt och effektivt. En bastant glassmaskin på ca 14 kg som står stadigt tack vare gummifötter.

Mycket bra betyg i flera tester

På glassakademin.se ges modellen ett totalt betyg av 4/5. De sammanfattar maskinen med att vara en ”ytterst användarvänlig glassmaskin”. Den beröms även för att ha en kraftigare motor än andra premiummodeller vilket gör att paddeln kan röra runt glassen med 45 varv per minut.

Även Konsumentmagasinet.se har valt att ge glassmaskinen mycket beröm. De har sammanställt flera tyska och danska tester och ställer modellen först i listan över prisbelönta glassmaskiner. Detta utifrån att den rekommenderats av de tyska magasinen Testmagazin, Guter Rat, Haus & Garten.

Även tyska testsidan Allesbeste.de väljer att rekommendera Delong ICK 6000 och skriver att modellen är deras ”rekommendation för alla som vill ha en riktigt bra glassmaskin i hemmet”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *