DeLongi II Gelatio ICK5000

Bästa självfrysande glassmaskinen enligt Råd & Rön. En rejäl maskin som visserligen tar en hel del plats – men som levererar perfekt resultat.

En prisbelönad glassmaskin med inbyggd kompressor. I och med att frysning av glassen sker med kompresser sker tillverkningen mycket snabbt. Via enkla knappar ges tre olika funktioner vid tillagning. Tack vare en speciell omrörare skapas en perfekt blandning vilket ligger till grunden för det goda resultat som glassen fått i olika tester.

Glassmaskinen har en kapacitet på 1,2 liter per omgång vilket resulterar i ca 700 gram glass.

Prisbelönt av Råd & Rön

I ett test där 19 olika glassmaskiner ställdes mot varandra kom DeLongi II Gelatio ICK5000 på en andraplats. Jämfört mot enbart självfrysande glassmaskiner (med kompressor) kom glassmaskinen på en förstaplats.

Bland annat testade de att tillverka vaniljglass, yoghurtglass och citronsorbet och modellen fick bäst betyg rakt igenom. Det enda som drog ner betyget något var hur enkelt det var att tillverka glassen. Det var även testets överlägset tyngsta glassmaskin (drygt 12kg) men man får då en glassmaskin med mycket hög kvalité.

Varför välja DeLongi II Gelatio ICK5000?

  • Bäst glassmaskin med kompressor (i test av Råd & Rön)
  • Lätt att rengöra
  • Kompressor som fryser istället för frysblock

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *