Mercedes bilförsäkring

Mercedes bilförsäkring: Allt du behöver veta

Försäkringsavgifterna för Mercedes kan vara dyra, särskilt om man jämför med andra fordon. Men genom att shoppa runt och veta vilka leverantörer som erbjuder konkurrenskraftiga priser kan du hitta en försäkring som passar din budget. Vem erbjuder den bästa försäkringen för Mercedes-Benz?

Försäkringar för en Mercedes-Benz kan vara dyrare än andra fordon. Den genomsnittliga premien för en Mercedez-Benz tenderar att vara högre än den genomsnittliga försäkringskostnaden för andra typer av fordon. Lyckligtvis kan du shoppa runt för att hitta bättre priser. Andra Mercedes-Benz-förare har hittat de bästa priserna hos leverantörer som GEICO och Progressive.

Progressive är vanligtvis det billigaste försäkringsalternativet för Mercedes. State Farm är ett annat prisvärt alternativ. Förutom lägre priser för fordon som Mercedes SUV:er har State Farm också mer prisvärda priser för dyrare Mercedes-fordon som A-klass, S- och CLS-coupéer och Mercedes-cabrioleter.

GEICO är ett annat bra val när det gäller försäkringar för Mercedes-fordon. Det har försäkringar tillgängliga för Mercedes i C-, E- och G-klass för mindre än 800 dollar per år. Priserna varierar dock beroende på andra faktorer, t.ex. fordonets årsmodell och förarens historia av överträdelser eller olyckor.

Detta är några av de bästa leverantörerna av försäkringar för din Mercedes

Progressive: Genomsnittlig sexmånadersränta på 1105 dollar.
State Farm: Genomsnittlig sexmånadersränta: 1305 dollar.
Liberty Mutual: Genomsnittlig sexmånadersränta på 2395 dollar.
GEICO: Genomsnittlig sexmånadersränta på 2556 dollar.
Allstate: Genomsnittlig sexmånadersränta: 3083 dollar.
Farmers: Genomsnittlig sexmånadersränta: 3651 dollar.

Det är alltid en bra idé att jämföra offerter mellan flera leverantörer för att få de bästa priserna. Andra faktorer, t.ex. att betala premien i förskott och att gå papperslös, kan också ge dig rätt till rabatter.

Vad är Mercedes-Benz Financial Services?

Mercedes-Benz har samarbetat med Liberty Mutual för att skapa programmet Mercedes-Benz Financial Services (MBFS). Detta program erbjuder försäkringar till Mercedes-Benz-förare. MBFS-programmet kan vara dyrare än andra försäkringsalternativ, men det gör det möjligt för dig att logga in och få dina försäkringsuppgifter med hjälp av din Mercedes-inloggning.

Hur mycket kostar Mercedes-Benz bilförsäkring?

Enligt ValuePenguin var den genomsnittliga kostnaden för att försäkra en Mercedes-Benz år 2019 2349 dollar per år. Men vissa förare betalar så lite som 105 dollar per år. Det finns många faktorer som ingår i beräkningen av försäkringspriserna för en Mercedes-Benz, bland annat fordonsklass och fordonstyp.

Zebra hittade följande genomsnittliga försäkringskostnader baserat på fordonsklass:
Genomsnittliga Mercedes-Benz priser för en Sedan:

Klass A220: Genomsnittlig årlig taxa på 1540 dollar.
Klass C300: Genomsnittlig årlig taxa på 1825 dollar.
Klass E300: Genomsnittlig årlig taxa på 1842 dollar.
Klass S450: S450: Genomsnittlig årlig avgift på 2845 dollar.

Genomsnittliga priser för Mercedes-Benz för en coupé:

CLA250: Genomsnittlig årskostnad: 1 925 dollar.
C300: Genomsnittlig årlig avgift på 1780 dollar.
E450: Genomsnittlig årsavgift: 2074 dollar.
CLS450: Genomsnittlig årlig ränta: 2339 dollar.
S560: S605: Genomsnittlig årlig ränta på 3170 dollar.
AMG GT53: Genomsnittlig årlig ränta på 3606 dollar.
AMG GT: Genomsnittlig årlig ränta på 3168 dollar.

Genomsnittliga priser för Mercedes-Benz för en SUV/vagn:

GLA250: Genomsnittlig årlig avgift: 1641 dollar.
GLC300: Genomsnittlig årlig avgift på 1628 dollar.
GLC 350e Hybrid: Genomsnittlig årsavgift: 2015 dollar.
GLC 300 coupé: Genomsnittlig årlig ränta: 1626 dollar.
GLE 43: Genomsnittlig årlig ränta på 2136 dollar.
AMG GLE 43 Coupé: Genomsnittlig årlig ränta: 2234 dollar.
E-Klass Wagon E: Genomsnittlig årlig ränta: 2227 dollar.
GLS 450: Genomsnittlig årlig ränta: 2111 dollar.
G-klass G 550: Genomsnittlig årlig ränta: 2818 dollar.

Genomsnittliga priser för en cabriolet hos Mercedes-Benz:

C Class 300: Genomsnittlig årlig avgift på 2041 dollar.
E-klass 450: E 450: Genomsnittlig årlig avgift på 2113 dollar.
S-klass 560: S 560: Genomsnittlig årlig avgift på 3694 dollar.
SLC Roadster 300: Genomsnittlig årlig avgift på 1888 dollar.
SL Roadster 450: Genomsnittlig årlig ränta: 2688 dollar.
AMG GT Roadster: Genomsnittlig årsavgift: 3917 dollar.

Bilens märke och modell har stor betydelse för dina försäkringspremier. Det kan vara fördelaktigt att samla in försäkringsofferter från flera leverantörer innan du väljer vilken Mercedes du köper.

Hur beräknas försäkringen för Mercedes?

Det kan vara bra att veta vilka faktorer som beaktas när försäkringsavgifterna beräknas. De flesta försäkringsbolag tar hänsyn till följande:

Fordonsmodellen: Modellen av Mercedes-Benz påverkar priset. Den billigaste Mercedes att försäkra är vanligtvis GLC SUV. Mercedes cabrioleter är vanligtvis de dyraste att försäkra.
Fordonsklassen: Fordonsklassen har också betydelse för dina försäkringspriser. Fordon i S-klassen är vanligtvis dyrare än A-klassen.
Plats: Platsen där du bor och arbetar kan också påverka de taxor du betalar. Maine är vanligtvis den billigaste delstaten för Mercedes-Benz-förare och Washington D.C. är den dyraste.
Förarprofil: Föraren, inklusive ålder, körkort, kreditvärdighet och skadehistorik, väger också tungt i försäkringspremierna.

Fordonets värde har också betydelse för vad du kan förvänta dig att betala. Om du kör en Mercedes som är dyrare att reparera eller ersätta kommer du sannolikt att få högre försäkringspremier.

Hur man sparar på försäkringar Mercedes

Försäkringar för en Mercedes kan vara dyra. Men genom att shoppa runt och veta vilka rabatter du är berättigad till kan du hitta bättre priser. Här är några ytterligare sätt som du kan spara på dina försäkringskostnader:

Telematikförsäkring: Telematikförsäkring är en typ av försäkring som baseras på din körhistorik. Försäkringsbolaget utrustar en enhet i ditt fordon som mäter dina körvanor.
Utrusta med ytterligare säkerhetsfunktioner: Att utrusta vissa säkerhetsfunktioner, till exempel ett larmsystem, kan minska risken för stöld, vilket också kan sänka dina försäkringskostnader.
Parkera ditt fordon på en säker plats: Var du parkerar ditt fordon påverkar också dina taxor. Att parkera i ett garage kan leda till sänkta taxor.
Upprätthåll ett bra körkort: Ditt körkort beaktas i hög grad när försäkringsavgifterna beräknas. Undvik trafikförseelser eller rattfylleri i ditt register för att få de bästa försäkringsavgifterna.

Det är viktigt att komma ihåg att olika försäkringsbolag beräknar priserna på olika sätt. Detta gör det ännu viktigare att jämföra räntorna mellan olika leverantörer. Att hitta en försäkring Mercedes kan kräva lite forskning för att få de bästa priserna. Att jämföra prisuppgifter kan hjälpa dig att hitta tillräcklig täckning till ett pris som är överkomligt.

Hur Mercedes-Benz Gla Auto Insurance kan spara pengar

När du köper en Mercedes-Benz kan det betraktas som en investering i dig och ditt fordon. Detta är en av anledningarna till att Mercedes försäkringar vanligtvis är högre än de för andra liknande märken och modeller. I allmänhet är Mercedesförsäkringar inte alltför dyra, men eftersom priserna i samband med att byta ut eller reparera delar på en sådan premium lyxbil är större än vanligt, blir försäkringspremien ofta högre. Oavsett vilket försäkringsbolag du vänder dig till finns det många faktorer som påverkar kostnaden för varje försäkringsoffert du får. En av de viktigaste faktorerna är modellen och året på din Mercedes. Ju dyrare din bil är, desto högre blir försäkringspremien.

Mercedesbilar är särskilt dyra på grund av att de har funktioner som gör dem mer eftertraktade för förare. Mercedesbilar är kraftfulla, lyxiga, snabba och lyxiga. De erbjuder också avancerade förarassistanssystem, som till exempel HID- och GTC-assistansljussystem, dynamisk bromsning och antispärrbromsar, bland annat. Även om detta är funktioner som endast finns i de dyrare och mer avancerade Mercedesbilarna, är det också funktioner som finns i dyrare försäkringar för Mercedesbilar. Därför är det inte ovanligt att försäkringskostnaderna för Mercedes-Benz är ganska högre än för andra lyxbilar.

Mercedes-Benz fordonsförsäkringsbolag

Mercedesbilar är också ganska dyra på grund av sin vikt, vilket ökar underhålls- och reparationskostnaderna. Detta är ytterligare en anledning till att folk handlar efter offerter och jämför priser innan de förbinder sig till en försäkring hos ett eller annat företag. Om du bor i ett område som har hårda körförhållanden, till exempel dåliga vägar eller farliga körvanor hos andra förare, är det troligt att dina Mercedes gla 250 bilförsäkringspremier kommer att vara högre än genomsnittet. När du handlar efter offerter kan du hitta prisvärda försäkringar som passar din budget. Du kan också handla runt offerter från Mercedes-Benz fordonsförsäkringsbolag, eftersom de flesta av dessa bolag har mycket liknande priser och policyer.

Om du letar efter ett prisvärt sätt att skydda din investering kan en Mercedes-Benz gla 250 vara precis vad du letar efter. Du bör dock vara medveten om att även om försäkringen för din Mercedes gla 250 bilförsäkring kan vara lägre än de genomsnittliga fordonsförsäkringarna, är det fortfarande möjligt för dig att hitta en försäkring som ger tillräcklig täckning. Vilken typ av försäkring du bestämmer dig för bör baseras på några olika faktorer. Här är några av dessa faktorer.

En faktor som kan spela en roll när det gäller att bestämma dina Mercedes gla 250-försäkringar är hur många trafikböter du har ådragit dig. Om du har fått flera böter under de senaste åren kommer du förmodligen att märka att dina premier kommer att stiga mycket. Det beror på att risken för att få ditt fordon stulet ökar dramatiskt. Du kanske också upptäcker att din självrisk går upp, vilket innebär att du måste betala ur egen ficka innan din Mercedes gla 250 bilförsäkring täcker kostnaden för reparationer av ditt fordon.

Ditt körkort kan också påverka den försäkringskostnad för Mercedes-Benz gla 250 som du betalar. Olika försäkringsbolag använder olika statistiska modeller för att förutsäga din sannolikhet att få en skada. Försäkringsbolaget använder uppgifter som hur länge du har kört, hur många mil du kör per år, var du bor, hur många andra bilar du har försäkrat hos bolaget med mera. När du får offerter kommer den modell som försäkringsgivaren använder att baseras på dina svar. Se till att det försäkringsbolag du använder har en modell som ger en korrekt jämförelse mellan din profil och den genomsnittliga profilen för Mercedesförare.

Du kan också påverka Mercedes-Benz gla 250-försäkringsofferten genom att kontrollera annonsörens information. Upplysningen kommer att finnas med på ditt försäkringsbrev och den finns på försäkringsbolagets webbplats. Du kan se det direkt om reklamen gäller en typ av försäkring som du letar efter. Se till att läsa igenom alla undantag från täckningen och de gränser som gäller för försäkringen innan du köper, så att du kan avgöra om offerterna ligger inom det intervall som du behöver.

Slutligen bör Mercedes Benz-förare som vill spara pengar överväga att jämföra offerter från olika försäkringsbolag på nätet. Många bolag, inklusive Mercedes-Benz försäkringar, erbjuder rabatter för säkerhetscertifikat för förare. Dessutom erbjuder olika försäkringsbolag olika rabatter för olika körjournaler. Om du har ett rent körkort som inte har haft några trafikförseelser eller olyckor under de senaste tre åren kan du kanske kvalificera dig för en säkerhetsrabatt. När du jämför offerter på nätet kan du ta reda på vilka rabatter som olika bolag erbjuder och du kan välja det bästa för dina unika körbehov.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *